HAKKIMIZDA

ORTAKLIKLAR

 

ZEMAŞ İNŞAAT, ZEMİN VE ÇEVRE TEKNOLOJİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
 
1997 yılında faaliyete geçen diğer firmamız ZEMAŞ İnşaat, Zemin ve Çevre Teknolojisi Sanayi ve Ticaret A.Ş. Zemin Etüd, Proje ve Uygulama, Sondaj, Temel Kazıkları, Diyafram Duvar, Geçirimsizlik Perdeleri, Ankraj, Shot-Crete, Jet Grouting, Zemin Çivisi ve Enjeksiyon konularında hizmet vermekte olup kısa zamanda piyasada aranılan bir firma haline gelmiş bulunmaktadır.
 
1997 yılında kurulan ZEMAŞ aradan çok kısa bir zaman geçmesine rağmen sahip olduğu yeni makina ekipmanı, iş becerisi, teknik elemanlarının bilgi ve tecrübesi ile üzerine aldığı işleri başarıyla tamamlamıştır.
 
Başarılmış önemli işlerimiz arasında Menderes Nehri Projesi ile, İskenderun Yazıcı Demir Çelik Fabrikası işlerini sayabiliriz.
 
Güvenilir ve işbilir kadrosu ve süratli mobilizasyon kabiliyeti ile ZEMAŞ Türkiye içi ve dışında projeleri başarı ile bitirebilecek güçtedir.
 
 
  
 
İDEALPLAN MİMARLIK MÜHENDİSLİK PLANLAMA VE MÜŞAVİRLİK LTD. ŞTİ.
 
2009 yılında faaliyete geçen İDEALPLAN şehir ve bölge planlama, çevre düzeni planlama, peyzaj planlama, şehir içi / şehir dışı trafik sirkülasyon planlama, toplu / raylı taşımacılık planlama ve gayrimenkul yatırım danışmanlığı konularında hizmet vermektedir.